Service

Reparatie

Wanneer uw fiets, brommer, scooter of motor gerepareerd dient te worden, kunt u altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Bij afspraak voor reparatie is uw rijwiel op dezelfde dag weer gerepareerd (indien mogelijk). Heeft u geen afspraak gemaakt, wordt de reparatie wordt binnen enkele dagen verricht. Deze termijn is mede afhankelijk van het defect. 

Servicebeurt

Breeman Tweewielers geeft u een gratis servicebeurt bij aankoop van een nieuwe fiets of scooter. Zo zorgen wij ervoor dat uw product langer meegaat en u dus langer kunt genieten van uw aankoop.

Ophaalservice

Mocht u niet zelf in de gelegenheid zijn om langs te komen voor een reparatie, dan kunt u gebruik maken van onze gratis ophaalservice. Wij halen uw fiets, brommer of scooter dan bij u thuis op.

Garantie nieuwe fietsen, brommers en scooters

Bij aankoop van een nieuwe fiets ontvangt u 1 jaar fabrieksgarantie op onderdelen en 10 jaar op frame en voorvork. Bij aankoop van een nieuwe brommer of scooter varieert de fabrieksgarantie van 1 tot 2 jaar (afhankelijk van het merk).

Garantie occasion fietsen, brommers, scooters en motoren

Op alle occasions ontvangt u van Breeman Tweewielers 3 maanden garantie, tenzij anders vermeld bij aankoop.

Fietssleutel kwijt?

Bent u uw fietssleutel van een Axa-Basta slot kwijt of is deze defect, dan kunt u een kopie sleutel aanvragen bij de fabrikant. Om de kopie sleutel aan te vragen, moet u op de website van Axa-Basta een hiervoor bestemd formulier invullen. Via onderstaande internetlink komt u in het betreffende formulier.

Bestelformulier kopie sleutel

U mag maximaal 1 kopie sleutel hebben ter vervanging van een verloren of defecte sleutel. Als u uw andere sleutel verliest, moet u een nieuw slot aanschaffen.

U dient uw verzekeraar op de hoogte te brengen van de aanvraag van de kopie sleutel, indien u voor diefstal verzekerd bent. Bestellingen en betalingen lopen buiten Breeman Tweewielers om en worden geheel geregeld door Axa Basta.

Bekijk ons tweedehands aanbod: 

Breeman Tweewielers

Al 110 jaar uw speciaalzaak. Met 1000 m2 zijn wij de grootste speciaalzaak van Goeree Overflakkee. Van elektrische- tot stadsfiets en van Scooter tot Motor,  wij hebben het allemaal. 

Boezemweg 19, 3255MC Oude-Tonge

info@breemantweewielers.nl

+31 (0) 187 641 324

Openingstijden

Maandag:      8:00 - 17:30*

Dinsdag:        8:00 - 12:00

Woensdag:   8:00 - 17:30*

Donderdag: 8:00 - 17:30*

Vrijdag:           8:00 - 17:30*

Zaterdag:      8:00 - 16:00

 

*Tussen 12:00 en 13:00 zijn wij gesloten.

Laatste nieuws

Aangepaste openingstijden ivm feestdagen

December 23, 2020

Wij zijn 1e en 2e kerstdag gesloten. En vanaf 31 december (oudjaarsdag) tot en met zondag 3 januari zijn wij ook gesloten. Vanaf maandag 4 is de werkplaats weer open.

Lock Down

December 15, 2020

Zoals iedereen weet zijn de nieuwe Covid-19 maatregelen ook op ons als tweewielerbedrijf van toepassing deze keer. Dit houdt in dat onze showroom niet toegankelijk is voor onze klanten. Onze werkplaats is wel geopend, wij zijn druk bezig om de planning van onze agenda af te werken, dit betekend dat wij telefonisch en per mail bereikbaar blijven. Wij hadden al onze haal- en brengservice en deze blijft ongewijzigd.
Bestellingen kunnen gewoon geplaatst worden per mail/telefoon. Afhalen van onderdelen kan na telefonisch overleg worden afgestemd.
Wij willen u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen in het afgelopen jaar.
Wij wensen u fijne feestdagen en zien u graag weer in het nieuwe jaar. Laten we hopen dat dit vanaf 19 januari 2021 weer mogelijk is.
Blijf gezond!

© Copyright - Breeman Tweewielers - 2021 |  Algemene voorwaarden

Webontwerp door  SDG Works

Breeman Tweewielers