Breeman Tweewielers

Service

Reparatie

Wanneer uw fiets, brommer, scooter of motor gerepareerd dient te worden, kunt u altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Bij afspraak voor reparatie is uw rijwiel op dezelfde dag weer gerepareerd (indien mogelijk). Heeft u geen afspraak gemaakt, wordt de reparatie wordt binnen enkele dagen verricht. Deze termijn is mede afhankelijk van het defect. 

Servicebeurt

Breeman Tweewielers geeft u een gratis servicebeurt bij aankoop van een nieuwe fiets of scooter. Zo zorgen wij ervoor dat uw product langer meegaat en u dus langer kunt genieten van uw aankoop.

Ophaalservice

Mocht u niet zelf in de gelegenheid zijn om langs te komen voor een reparatie, dan kunt u gebruik maken van onze gratis ophaalservice. Wij halen uw fiets, brommer of scooter dan bij u thuis op.

Garantie nieuwe fietsen, brommers en scooters

Bij aankoop van een nieuwe fiets ontvangt u 1 jaar fabrieksgarantie op onderdelen en 10 jaar op frame en voorvork. Bij aankoop van een nieuwe brommer of scooter varieert de fabrieksgarantie van 1 tot 2 jaar (afhankelijk van het merk).

Garantie occasion fietsen, brommers, scooters en motoren

Op alle occasions ontvangt u van Breeman Tweewielers 3 maanden garantie, tenzij anders vermeld bij aankoop.

Fietssleutel kwijt?

Bent u uw fietssleutel van een Axa-Basta slot kwijt of is deze defect, dan kunt u een kopie sleutel aanvragen bij de fabrikant. Om de kopie sleutel aan te vragen, moet u op de website van Axa-Basta een hiervoor bestemd formulier invullen. Via onderstaande internetlink komt u in het betreffende formulier.

Bestelformulier kopie sleutel

U mag maximaal 1 kopie sleutel hebben ter vervanging van een verloren of defecte sleutel. Als u uw andere sleutel verliest, moet u een nieuw slot aanschaffen.

U dient uw verzekeraar op de hoogte te brengen van de aanvraag van de kopie sleutel, indien u voor diefstal verzekerd bent. Bestellingen en betalingen lopen buiten Breeman Tweewielers om en worden geheel geregeld door Axa Basta.

Bekijk ons tweedehands aanbod: 

Breeman Tweewielers

Al 110 jaar uw speciaalzaak. Met 1000 m2 zijn wij de grootste speciaalzaak van Goeree Overflakkee. Van elektrische- tot stadsfiets en van Scooter tot Motor,  wij hebben het allemaal. 

Boezemweg 19, 3255MC Oude-Tonge

info@breemantweewielers.nl

+31 (0) 187 641 324

Openingstijden

LET OP! Wij zijn gesloten vanaf 4 tm 18 september ivm vakantie.

Maandag:      8:00 - 17:30*

Dinsdag:        8:00 - 12:00

Woensdag:   8:00 - 17:30*

Donderdag: 8:00 - 17:30*

Vrijdag:           8:00 - 17:30*

Zaterdag:      8:00 - 16:00

 

*Tussen 12:00 en 13:00 zijn wij gesloten.

Laatste nieuws

Vakantie bromfietsmonteur

Februari 25, 2022

Vanaf 25-2 tm 4-3 is de bromfiets en motorfiets monteur/verkoper op vakantie.

Sluiting vakantie

September 3, 2022

Wij zijn gesloten vanaf 4 tm 18 september ivm vakantie.

© Copyright - Breeman Tweewielers - 2021 |  Algemene voorwaarden

Webontwerp door  SDG Works