Breeman Tweewielers

Fietsen

Breeman Tweewielers beschikt over een breed assortiment fietsen en diverse accessoires die niet alleen uw veiligheid verhogen, maar ook uw fietsplezier!

Dames- en herenfietsen / E-bikes

Na het werk even lekker uitwaaien, of even snel langs de bakker om nog de laatste boodschappen te doen? Of bent u meer het type dat op een zonnige dag de fiets pakt om naar het strand te rijden of van de natuur te gaan genieten? Met onze sportieve dames- en herenfietsen kunt u gemakkelijk vele kilometers wegtrappen, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen.

Mountainbikes

Natuurlijk is snelheid niet alles. Voor de échte avonturiers die niet terugkrabbelen voor een beetje modder of een spatje regen, maar liever door de bossen of over het strand rijden, zijn wij het juiste adres voor diverse mountainbikes. Wij geven u graag advies over het type mountainbike die het beste bij u past.

Kinderfietsen

Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Fietsen begint bij een Nederlander vaak al in de eerste jaren. Waar vroeger de kinderen met het kinderzitje naar school gebracht werden, wordt tegenwoordig het kind met de fiets van huis gestuurd.
Samen met vriendjes naar school rijden en na schooltijd nog even spelen, zonder dat je moeder al op je staat te wachten, wie wil dat nou niet!?
Kijk snel welke kinderfietsen wij allemaal in ons assortiment hebben. Er zit er vast een stoere fiets voor uw kind tussen.

Brochures

Enkele dealers stellen voor u de collectie online beschikbaar. U kunt de nieuwste brochures hieronder bekijken.

Bekijk ons tweedehands aanbod: 

Breeman Tweewielers

Al 110 jaar uw speciaalzaak. Met 1000 m2 zijn wij de grootste speciaalzaak van Goeree Overflakkee. Van elektrische- tot stadsfiets en van Scooter tot Motor,  wij hebben het allemaal. 

Boezemweg 19, 3255MC Oude-Tonge

info@breemantweewielers.nl

+31 (0) 187 641 324

Openingstijden

LET OP! Wij zijn gesloten vanaf 4 tm 16 september ivm vakantie.

Maandag:      8:00 - 17:30*

Dinsdag:        8:00 - 12:00

Woensdag:   8:00 - 17:30*

Donderdag: 8:00 - 17:30*

Vrijdag:           8:00 - 17:30*

Zaterdag:      8:00 - 16:00

 

*Tussen 12:00 en 13:00 zijn wij gesloten.

Laatste nieuws

Vakantiesluiting

September 1, 2023

In verband met vakantie zijn we gesloten vanaf maandag 4 t/m zaterdag 16 september. Maandag 18 september zijn we weer geopend.

Verbouwing showroom

November 18, 2022

In verband met een grote verbouwing is het wat rommelig in onze showroom. We zijn wel gewoon geopend.

Helaas is het niet mogelijk om op zaterdag voor nieuwe of gebruikte scooters te komen kijken. Op doordeweekse dagen kan dit wel. Onze excuses hiervoor.

Vanaf 7 december zijn wij weer open in een nieuw jasje.

© Copyright - Breeman Tweewielers - 2021 |  Algemene voorwaarden

Webontwerp door  De Grijff