Fietsen

Breeman Tweewielers beschikt over een breed assortiment fietsen en diverse accessoires die niet alleen uw veiligheid verhogen, maar ook uw fietsplezier!

Dames- en herenfietsen / E-bikes

Na het werk even lekker uitwaaien, of even snel langs de bakker om nog de laatste boodschappen te doen? Of bent u meer het type dat op een zonnige dag de fiets pakt om naar het strand te rijden of van de natuur te gaan genieten? Met onze sportieve dames- en herenfietsen kunt u gemakkelijk vele kilometers wegtrappen, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen.

Mountainbikes

Natuurlijk is snelheid niet alles. Voor de échte avonturiers die niet terugkrabbelen voor een beetje modder of een spatje regen, maar liever door de bossen of over het strand rijden, zijn wij het juiste adres voor diverse mountainbikes. Wij geven u graag advies over het type mountainbike die het beste bij u past.

Kinderfietsen

Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Fietsen begint bij een Nederlander vaak al in de eerste jaren. Waar vroeger de kinderen met het kinderzitje naar school gebracht werden, wordt tegenwoordig het kind met de fiets van huis gestuurd.
Samen met vriendjes naar school rijden en na schooltijd nog even spelen, zonder dat je moeder al op je staat te wachten, wie wil dat nou niet!?
Kijk snel welke kinderfietsen wij allemaal in ons assortiment hebben. Er zit er vast een stoere fiets voor uw kind tussen.

Brochures

Enkele dealers stellen voor u de collectie online beschikbaar. U kunt de nieuwste brochures hieronder bekijken.

Bekijk ons tweedehands aanbod: 

Breeman Tweewielers

Al 110 jaar uw speciaalzaak. Met 1000 m2 zijn wij de grootste speciaalzaak van Goeree Overflakkee. Van elektrische- tot stadsfiets en van Scooter tot Motor,  wij hebben het allemaal. 

Boezemweg 19, 3255MC Oude-Tonge

info@breemantweewielers.nl

+31 (0) 187 641 324

Openingstijden

Maandag:      8:00 - 17:30*

Dinsdag:        8:00 - 12:00

Woensdag:   8:00 - 17:30*

Donderdag: 8:00 - 17:30*

Vrijdag:           8:00 - 17:30*

Zaterdag:      8:00 - 16:00

 

*Tussen 12:00 en 13:00 zijn wij gesloten.

Laatste nieuws

Aangepaste openingstijden ivm feestdagen

December 23, 2020

Wij zijn 1e en 2e kerstdag gesloten. En vanaf 31 december (oudjaarsdag) tot en met zondag 3 januari zijn wij ook gesloten. Vanaf maandag 4 is de werkplaats weer open.

Lock Down

December 15, 2020

Zoals iedereen weet zijn de nieuwe Covid-19 maatregelen ook op ons als tweewielerbedrijf van toepassing deze keer. Dit houdt in dat onze showroom niet toegankelijk is voor onze klanten. Onze werkplaats is wel geopend, wij zijn druk bezig om de planning van onze agenda af te werken, dit betekend dat wij telefonisch en per mail bereikbaar blijven. Wij hadden al onze haal- en brengservice en deze blijft ongewijzigd.
Bestellingen kunnen gewoon geplaatst worden per mail/telefoon. Afhalen van onderdelen kan na telefonisch overleg worden afgestemd.
Wij willen u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen in het afgelopen jaar.
Wij wensen u fijne feestdagen en zien u graag weer in het nieuwe jaar. Laten we hopen dat dit vanaf 19 januari 2021 weer mogelijk is.
Blijf gezond!

© Copyright - Breeman Tweewielers - 2019 |  Algemene voorwaarden

Webontwerp door  SDG Works

Scooter Occassions

Showing all 6 results

Motor Occassions

Showing all 2 results

Breeman Tweewielers